Et spørsmål om mote - eller ei



* Illustrasjon av det brukbare mot mote....fra Nature Photographer.


I en gjennomgang av fotobagger hos "Nature Photographers"-weben, omtaler de forskjellen mellom fritidsvester, fotovester og skikkelige fotovester. Konklusjonen til den siste typen er at dette ikke er noe som er moteriktig (visstnok i motsetning til fritidsvester), av den enkle grunn at dette er en stor fotobag laget for å bæres. Bildet over er et eksempel fra "The Vested Interest", som lager vester for naturfotografer og militærfotografer. Flere bilder og omtale er finnes på lenka Camera Equipment Review.


* Bildet av Sherman Chu er hentet fra pressesidene til TT på Facebook.

Men utfordringen står der, hvordan praktisk og litt diskret få med seg mye utstyr på sikker måte? Think Tank er voldsomt fornøyd med sitt beltebårne system, illustrert av denne karen under et besøk hos NYSE (Børsen i New York). Og de er antagelig inne på noe i forhold til de overstappa greiene til konkurrenten LowePro.

Eksempel på forskjellen finnes på dette bildet, hvor Think Tank sine enheter er til venstre, LowePro til høyre (beltet er fra Think Tank). Det er hentet fra Kent Photography sitt billedalbum på flickr.

Think Tank har FotoVideo.no som hovedforhandler i Norge. LowePro distribueres av Prfoto.no

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bjørneboe-året 2020

18 kjente og 2 mindre ikoniske foto. Og kameraene som ble brukt

Hvordan overleve en interkontinental flyreise i turistklasse?