Helt rått med all den gode fisken...!


Aftenposten har en runde hvor de poster de samme restaurantanbefalinger om igjen og om igjen om dagen, med forskjellig overskrifter og vinklinger i ingressen.

Greit nok, i dag kjører de Sushi-anbefalinger på nytt, og det er bare å være enig i anbefalingene. Men det er et tillegg og korreksjon, glimrende rimelige og gode Le Meo har restaurant på Teaterplassen på Grønland også, det er der bildet av restauranten er hentet. Det er det bildet med en plast-tunfisk (!) på veggen som illustrerer omtalen av NamKang i Torggata, som er en bra asiatisk restaurant med blant annet japansk mat. Dessverre er det plaget av dårlig akustikk, men matmessig synes jeg sushien bør være forrett, de har så mye annet godt blant hovedrettene. Bildet som følger omtalen av LeMeo i Pilestredet, er derimot fra NamKang.

Mitt tilleggsforslag om man er litt nord for sentrum, for eksempel rundt Carl Bernersplass, bør man ta et slag opp Trondheimsveien til Grand Sushi, som også er rimelig og bra. Og servicen der er virkelig toppers! En frabefaling er et slag ned fra Carl Berner til Sushi Huset (Huff!!!). Ikke bra, har reagert negativt på maten derfra to ganger, og det er to ganger for ofte når det er snakk om sushi...

Om du liker bilder av fisk, sjekk forøvrig ut hva som skjer på Flickr om dagen...

Kommentarer

  1. Jeg liker også Sushi Nam Kang, Dag-Rune. Men det beste med den restauranten er i grunnen den friterte bananen du kan få til dessert.

    Takk for lenke til gullfisk-bildet.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Bjørneboe-året 2020

18 kjente og 2 mindre ikoniske foto. Og kameraene som ble brukt

Hvordan overleve en interkontinental flyreise i turistklasse?